Annons från Seniordeal

Är du 55+? Missa inte Seniordeal – här finns rabatterna för dig

På ålderns höst, eller till och med mitt i livet, kan det vara svårt att få pengarna att räcka till – trots att du kanske har arbetat och sparat under många år. Som medlem på Seniordeal får du tillgång till hundratals seniorrabatter på allt från resor till teknik – utan att betala en enda krona.


 

För dig som är pensionär eller senior så ska pengarna ofta räcka till mycket; mat ska inhandlas, hyran ska betalas, bilen ska tankas och utflykter ska avnjutas. Många känner att det är svårt att få det månadvisa innehavandet att räcka till och avstår istället från att unna sig både det ena och det andra. Enligt Seniordeal ska det inte behöva vara så. Den innovativa förmånssidan vill förenkla vardagen för landets 55+ och förlänga livslängden på plånboken genom att tillhandahålla exklusiva seniorrabatter. Här handlar du allt från resor, teknik och kläder till kökstillbehör och apoteksvaror – det mesta du kan tänka dig, med andra ord.

Se alla aktuella rabatter här

Endast kvalitativa erbjudanden

Att Seniordeal kan erbjuda så pass mångfacetterade och bra seniorrabatter är mycket tack vare förmånssidans breda kontaktnät. Genom nära samarbeten med företag inom en rad olika branscher kan Seniordeal arbeta dagligen med att förbättra sitt rabattutbud för sina medlemmar. De anställda är djupt engagerade i frågan om kvalitetserbjudanden och privatsparande och vet hur viktig privatekonomin är för dig som är mitt i livet eller äldre.

Så fungerar det

Vid första anblick kan det hela kanske verka som en omständig process – men faktum är att det är raka motsatsen. Det enda kravet för att du ska kunna ansluta dig till tjänsten och bli en av Seniordeals 180 000 medlemmar är att du är 55 år eller äldre. Uppfyller du kriteriet så är det fritt fram att registrera dig kostnadsfritt på hemsidan där du även väljer vilka premier du vill ha. Därefter kan du logga in och få tillgång till samtliga aktuella seniorrabatter och artiklar. För att du inte ska gå miste om något spännande erbjudande så får du ett mailutskick med rabattnyheter varje vecka.

Läs mer om medlemskap här

Seniordeal hjälper dig att spara pengar. Varmt välkommen att registrera dig som medlem på Seniordeal.se.